Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 08:00 -18:00
Vítejte
To jsou naše farmy
eko farma rohoznice

EKOFARMA HOROZNICE

Dnes firma zaváží desítky restaurací, hotelů, škol a školech v sedmi regionech. Pro svou distribuční síť zastřešuje i veškerou komunikaci, logistiku a dopravu, přičemž nejdůležitější jsou kromě čerstvosti i kvalita a garantovaný původ.

Pro zajištění plného sortimentu a čerstvosti i mimo hlavní sezónu farma exklusivně spolupracuje s farmářským tržištěm ve Veroně (zejména sicilští farmáři) a také s největším importérem do ČR. V průběhu celého roku tak dokáže nabídnout plný sortiment ovoce, zeleniny, bylinek i exotických specialit.

NAŠE FARMA - KRALICI HYLA

Nyní je farma domovem pro více než 5000 králíků. Sledujeme moderní, k přírodě šetrné trendy a stále se snažíme zlepšit prostředí a životní podmínky pro chovaná zvířata. Zkušenostmi a praktickým ověřováním jsme zároveň vyhodnotili italskou genetiku Hyla jako jednu z nejkvalitnějších na současném evropském trhu. Jsme hrdí, že jsme jediní licencovaní dodavatelé této špičkové genetiky pro český a slovenský trh.

Chovná stanice má výhradní zastoupení brojlerových králíků HYLA v České republice. Spolupracujeme se Zemědělskou univerzitou v Praze a Veterinární a farmaceutickou univerzitou v Brně. Jsme jediná chovná stanice brojlerových králíků v Evropě, která prodává chovné králíky se zárukou – samci po dobu aklimatizace, tj. 1měsíc, samice – do prvního porodu – max. 180 dní věku.

“Věříme, že dělat věci pořádně a s láskou má smysl.”

RED PIG NAŠE FARMA

NAŠE FARMA - RED PIG

Na farmách chováme několik plemen skotu a nukleový chov bílého ušlechtilého plemene prasat. Kromě masných plemen skotu je v chovu v Žehuni i mléčné plemeno Holštýnské strakaté.

Nabízíme dodávku masa a masných výrobků z vlastní farmy pro maloobchod i gastronimii, která hledá kvalitu a pravidelné dodávky. Chov našich plemen je výhradně v rámci farmy v Choťovicích a Žehuni. Všechny výrobky i maso je z vlastní produkce, a proto 100% ručíme za kvalitu.

Salka bio farma

Salka bio farma, , 20 ks maximálne týždenne porážka, Denne max 5ks porazia, Robert Goda – majiteľ, Hovoria mu predseda, je dbajú na tradičných postupoch, Angus alebo Gallowey škótske plemeno na objednanie, luxusný kus krku na burgry, majú vlasnú porážku a výrobnu, krmia iba čo si sami vypestujú, (kukurica, jačmeň atď. mix čo si sám vyrába) kravy sú na pastvách, prasatá sú vo svojom bahienku, tak si vegetia, aby mali vela masa a boli pekne tučné, si tam rochnia, nikto od nich nič nechce, len aby pekne papali a odpočívali. Po porážke vysí mäso mangalice vysí min 4 dni. a hovädzie mäso caa 10 dní.

MELEMEMASO

Naše paštikárna vznikla, asi jako všechny dobré nápady, díky souhře štěstí, náhody a nadšení. Já (Honza) s Tomášem jsme dlouholetí kamarádi a nadšenci do kvalitního a dobrého jídla. Tomáš prošel mnoha kuchařskými štacemi ve vyhlášených pražských kuchyních, až zakotvil na pozici šéfkuchaře. Já jsem naproti tomu pracoval v korporátu a úspěšně rozvíjel manažerskou kariéru v bankovnictví.

Jednoho červnového večera jsme se potkali na pivu, oba znaveni každodenní rutinní prací. Tomáš přinesl na ochutnání svoji domácí paštiku s pšeničným pivem. V tu chvíli se nám v hlavě zrodila velká myšlenka, náš nový cíl, životní výzva. Právě tady to všechno začalo. Následovalo mnoho společných setkání, zkoušení, ochutnávání, porovnávání… Výstižné jméno Melememaso na sebe nenechalo čekat dlouho. Neustálé ladění a vymýšlení nových chutí je náplní naší každodenní práce. Baví nás to, jsme ve svém živlu, děláme to srdcem. Jestli se nám to daří, zvažte sami, ochutnejte!

KRAJČÍ - brambůrky a tyčinky

Rodinná výrobní firma, která na tuzemském trhu působí již od roku 1995. Hlavní náplní výrobního programu jsou tradiční brambůrky a slané snacky, ale mezi nabízené produkty patří také pekařské tyčinky a suché plody.

Vlastní svůj vozový park a disponujeme skladovým zázemím. Výrobou tradičních smažených bramborových lupínků se zabýváme více než 20 let. Za tuto dobu došlo k řadě inovací, stěžejní pro nás ovšem je, aby i přes modernizaci výroby zůstal výsledný produkt stejný a udržel si svou vysokou a stálou kvalitu. Vyrábíme tradiční brambůrky a ty budeme vyrábět i nadále.

OLIUM OLIVIUM

Prodej kvalitních extra panenských olivových olejů a prvotřídních oliv.

“Před několika lety jsem měl tu možnost zkusit si život ve slunném Španělsku. Lidé, kultura, gastronomie
a zejména produkty této jižanské země se záhy staly neoddělitelnou součástí mého života. Proto jsem se snažil kulinářské zážitky vyhledávat i u nás. K mému zklamání jsem ale nenašel nic, co by odpovídalo cenově běžné kvalitě a konzumaci každého z nás. Rozhodl jsem se, že využiji svých zkušeností nabytých za 7 let u španělských výrobců a přesunu ten kousek zkušeností do Čech”.

Kvalitní olivové oleje, vinné octy a olivy. To jsou hlavní produkty, které naleznete v naší nabídce. V současnosti spolupracujeme výhradně s ověřenými a rodinnými firmami s dlouholetou tradicí výroby, kde máme jistotu kvality a poctivosti. K výrobě jsou zde používány jak tradiční postupy, tak i moderní technologie. Zkušenost proto zaručuje celoroční kvalitu a stejnou cenu po celý rok.

SARTORI CARNI - MASO

Sartori založil v roce 1955 otec Carlo, hlava rodiny. V současné době společnost řídí dva z jeho synů, Luigi a Giannantonio a Grandson Carlo. Narodil se v malém venkovském městě a dnes představuje hlavní referenční bod pro prodej a dodávky místního masa, ryb, drobných potravin a sýrů do restaurací, hotelů a turistických zařízení v Garda a na severu Itálie. Rodinný management je synonymem extrémní pozornosti při hledání kvalitních produktů, které jsou pečlivě vybírány a kontrolovány v celém výrobním řetězci.

V roce 1990 bratři Luigi a Giannantonio Sartori rozšířili Sartori a shromáždili příležitosti, které nabízí okolní území.
Prodej čerstvých ryb z nedalekého jezera Garda a Jaderského moře a moudrý výběr rybích výrobků uspokojí poptávku stále pečlivější a náročnější klientely.

V roce 2016 se rodina Sartori rozhodla rozšířit úsek pečeného masa o prodej nových lahůdek, jako jsou smažená ryba, kuřecí křídla, vepřová žebra, smažené maso atd.…
Takto rodina Sartori pracuje téměř šest let s mimořádnou péčí, láskou a tradicí, která společně s velkou profesionalitou a seriózností činí společnost a zaručuje dokonalost, pravost a vysokou kvalitu.

La Garronese Veneta

Garronese nebo Blonde d’Aquitaine je plemeno, které bylo získáno v průběhu let po různých přechodech mezi různými druhy skotu.

Maso, které toto nádherné zvíře produkuje, je velmi cenné, protože je vyrobeno z velmi tenkých svalových vláken, které dodávají masu jednu z vlastností, kterou spotřebitelé nejvíce hledají, a to něžnost. Zvíře je živé a spotřebovává hodně energie; produkuje bílo-bílý tuk v různých částech od svalu, takže výsledné maso je štíhlé a obklopené bílou vrstvou tuku.

Dalším bodem ve prospěch tohoto plemene je velmi tenká kostra, která zvyšuje výnos Kgossa / Kgcarne a tím také zvýhodňuje chovatele a producenta i spotřebitele, který platí doma mnohem méně odpadu. Téměř všechna zvířata se narodila v oblasti Pyrenejí, odkud po odstavení (5/6 měsíců) odešla do Itálie.

Nezaměnitelná chuť tohoto masa je důsledkem zvoleného plemene (Garronese nebo Blonde d’Aquitaine); středně dlouhé období rozmnožování (od 8 do 12 měsíců chovu v Benátsku) a nakonec vyváženou a speciálně navrženou stravou.

PIVOVAR KAMENICE

Pivo se v Kamenici vařilo od 15. století. Dlouho drželi právo várečné měšťané. Na počátku 17. století převzala vaření piva vrchnost a vznikl první pivovar při zámku. Tvář dnešnímu pivovaru pak vtiskla velká přestavba barona Geymüllera, která proběhla v letech 1860 – 61. Projekt to byl megalomanský a podle pivovarských znalců v mnoha věcech atypický. Budování v Kamenici částečně zavdalo impulz k modernizaci okolních konkurenčních pivovarských provozů, takže zamýšlená kapacita 20 000 hl nebyla nikdy dosažena. Pivovar s utaženým opaskem úspěšně přežil dvě světové války, aby mu po té druhé srazilo vaz znárodnění a nástup komunistického režimu. Definitivní uzavření proběhlo 30. 6. 1947.

La Garronese Veneta

Garronese nebo Blonde d’Aquitaine je plemeno, které bylo získáno v průběhu let po různých přechodech mezi různými druhy skotu.

Maso, které toto nádherné zvíře produkuje, je velmi cenné, protože je vyrobeno z velmi tenkých svalových vláken, které dodávají masu jednu z vlastností, kterou spotřebitelé nejvíce hledají, a to něžnost. Zvíře je živé a spotřebovává hodně energie; produkuje bílo-bílý tuk v různých částech od svalu, takže výsledné maso je štíhlé a obklopené bílou vrstvou tuku.

Dalším bodem ve prospěch tohoto plemene je velmi tenká kostra, která zvyšuje výnos Kgossa / Kgcarne a tím také zvýhodňuje chovatele a producenta i spotřebitele, který platí doma mnohem méně odpadu. Téměř všechna zvířata se narodila v oblasti Pyrenejí, odkud po odstavení (5/6 měsíců) odešla do Itálie.

Nezaměnitelná chuť tohoto masa je důsledkem zvoleného plemene (Garronese nebo Blonde d’Aquitaine); středně dlouhé období rozmnožování (od 8 do 12 měsíců chovu v Benátsku) a nakonec vyváženou a speciálně navrženou stravou.

Why choose our healthy store?
Eat More Healthfully.
Obtaining the recommended daily fruits and vegetables.
We Have Reputation.
We have been growing organic produce for customers since 1976.
Fresh & Pesticide Free.
We deliver organic pesticide-free and sustainably-grown produce.
No Commitment Required.
We requires no commitment and allows you to cancel or suspend deliveries.
Flexibility.
Choose the delivery frequency that best fits your needs.
Customization.
Customize your standard delivery to exclude items you do not want.
Our farmers
we are brilliant farmers
Michael Andrews
Michael Andrews

Born on the farm in Capay, Michael showed an early proficiency in the machine shop and is responsible for designing tools used on the farm today.

Kathleen Barsotti
Kathleen Barsotti

Born in Belmont, CA, Kathleen attended UC Riverside where she earned her B.S. in Agriculture. She is sole proprietor and manager of the farm.

mark ronson
mark ronson

He has commitment to build a strong financial model for farmers to connect produce directly to consumers by strategically managing our current programs.

Food farm